fbpx

Tag: trimzshot

Jom buat duit bersama Zara Zya pada tahun 2020

2020 kini sudah menjelma. Suka atau tidak tahun ini dikatakan tahun yang paling mencabar dari segi ekonomi. Kuasa membeli, bantuan kerajaan, ekonomi luar semuanya menunjukkan negatif untuk membantu kita. Mahu atau tidak, kita tidak boleh berada di takuk yang lama dan perlu bergerak untuk mencari peluang baru bagi terus meneruskan kelestarian hidup. Untuk itu, Zara…
Read more

Promosi Year End Sale Trimzshot 2019

Tak lama lagi kita akan menyambut tahun dan dekad baru – 2020 Sekejap saja masa berlalu rasanya kan? Baru semalam rasanya kita buat pelancaran Trimzshot, tak lama lagi kita akan menyambut tahun baru dah. Cepatnya masa berlalu! Dah akhir tahun ni, ramai pula yang tanya Zara, Zara tak buat promo ke, hurmmm, nak buat ke…
Read more

Soal dan Jawab IF with Zara Zya Challenge Special Edition

Soal Jawab IF With Zara Zya Challange Specal Edition. Jika anda ada sebarang pertanyaan, boleh komen dibahagian bawah atau terus hubungi HQ 01113031030 Apa itu IF with Zara Zya Challange? Cabaran untuk turunkan berat badan dengan mengamalkan Intermittent Fasting dan juga produk Trimzshot. Top 3 akan menang hadiah cash di akhir cabaran Apa beza Special…
Read more

Bantu Zara Zya turunkan 1111KG rakyat Malaysia Singapore

Bagi yang follow Zara, mesti korang tahukan yang Zara aktif meng-kurus-kan korang yang nak slim tapi susah sangat tak jumpa jumpa caranya Ada juga yang DM Zara tanya boleh tak Zara bantu untuk tunaikan azam 2019 nak kurus ni. Aissehh, lagi 2 bulan nak masuk 2020 kot. Korang ni pun…. So, after discussion with my…
Read more

Cara Menjaga Kulit Muka – 5 Cara Tepat

Cara menjaga kulit muka yang boleh diamalkan untuk mendapatkan kulit muka bak artis dan selebriti. Bermula dengan kehendak sendiri, kulit muka yang sihat akan dapat dimiliki jika kena dengan caranya. Di sini dikongsikan beberapa cara untuk mendapatkan kulit muka yang sihat, bebas kedutan dan berseri sentiasa. Sila jadikan panduan untuk smua ya ! 1) Make…
Read more

Apa yang anda perlu tahu mengenai Intermittent Fasting

Intermittent fasting atau juga dikenali sebagai diet puasa adalah salah satu cara yang digunakan untuk mengawal berat badan. Maksud Intermittent fasting ialah dengan berpuasa selama satu tempoh tertentu tetapi dibenarkan untuk meminum air bagi mengelakkan dehidrasi. Intermittent fasting ialah cara diet yang diamalkan dengan mengatur pola waktu makan. Seperti berpuasa, kebiasaannya dari waktu pagi sehingga…
Read more

Meet and Greet With Zara Zya meriah

Sabtu semalam, lebih 20 tetamu menyertai acara Meet and Greet with Zara Zya. Program santai yang memperkenalkan pertama kali produk terbaru keluaran Zara Zya ini disambut penuh minat oleh tetamu yang datang Event Name : Meet and Greet with Zara Zya Time : 2-6.30pm Place : eCurve Damansara Acara ini mempunyai dua sesi, sesi pertama…
Read more