fbpx

Promosi Year End Sale Trimzshot 2019

Promosi Year End Sale Trimzshot 2019

Tak lama lagi kita akan menyambut tahun dan dekad baru – 2020

Sekejap saja masa berlalu rasanya kan? Baru semalam rasanya kita buat pelancaran Trimzshot, tak lama lagi kita akan menyambut tahun baru dah. Cepatnya masa berlalu! Dah akhir tahun ni, ramai pula yang tanya Zara, Zara tak buat promo ke, hurmmm, nak buat ke tak ya?

Setelah berbincang dengan team Trimzshot, ok kami buat!

Aha, korang kalau yang tanya tu tak ambil siap nanti Zara cubit cubit korang

Ok, dah get ready nak tahu mengenai promo YES Trimzshot? Ini dia, 2 Kotak Trimzshot hanya RM100 sahaja! Wah, berbaloi baloi gitu. Apa lagi, jom dapatkan sekarang okeyyy

Ok, to be fair dengan pelanggan Trimzshot di Singapore, promo ini juga akan diadakan di Singapore iaitu 2 Kotak Trimzshot hanya 45SGD sahaja. Memang berbaloi!

Kelebihan Trimzshot

Kelebihan trimzshot untuk mengawal selera makan telah diperakui oleh ramai pengguna. Jika diamalkan Trimzshot selalu sama ada sekal sehari ataupun 2 kali sehari, selera makan akan segera turun sekaligus akan mengurangkan keinginan untuk makan. Ini disebabkan oleh, dalam trimzshot mengandungi bahan semula jadi yang membuatkan pengamalnya berasa kurang lapar. Macam mana trimzshot ini boleh mengurangkan rasa lapar? Dalam Trimzshot terdapat dua bahan yang boleh mengurangkan rasa lapar iaitu ekstrak Hoodia dan Garcinia Cambogia. Kedua-dua bahan ini telah digunakan secara menyeluruh dalam industri kecantikan dan ianya terbukti dapat mengurangkan rasa lapar. Selain itu, habbatus saudajuga terkandung dalam Trimzshot ini. Yang paling penting ialah, pengambilan makanan akan dapat dikawal daripada kebiasaannya.

Okey, korang jangan lupa dapatkan promo ini sebelum kehabisan ya

Nak beli boleh dapatkannya dengan seluruh agent Trimzshot di seluruh Malaysia atau klik sahaja di pautan ini untuk berhubung dengan HQ

Tags: , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Sign up to our newsletter!