Ramai orang tanya Zara, bila Zara nak buat promotion untuk Trimzshot ni. Sebenarnya dah banyak dah promotion yang Zara dan team jalankan, korang sajalah yang tak aware benda ni. Ok, ni ada lagi promotion yang memang korang tak boleh tinggal wajib kena sertai iaitu korang berpeluang ke Jepun bersama Zara Zya!

Menarik kan?

Tiket flight dan penginapan kami sponsor. Kita dating kat sana nanti okey. Lelaki nak join? Pun boleh semua boleh join

Zara ke Jepun buat apa?

Bagi korang yang ketahui perkembangan Zara, Zara rasa bersyukur sangat dengan Trimzhot ni sebabnya hasil dengan Trimzshot ni, ada rakan perniagaan dari Jepun yang berminat untuk pasarkan produk ini ke sana. Bukan calang calang orangnya tau dan dia sudah sediakan platform untuk Zara promosikan Trimzshot ini disana. So hujung bulan ni, Zara ada slot interview dengan stesen radio disana untuk tujuan promosi Trimzshot

Awesome kan?

So dah alang alang ke sana tu, Zara nak kongsi rezeki ini dengan bawa pengguna Trimzshot ke sana juga. Waaahh, seronokkan? Mudah saja, korang beli Trimzshot bermula 28 Oktober ni dengan mana mana agent mahupun team jualan kami, terus berpeluang untuk menang dapatkan hadiah ini

Dalam Trimzshot ada Habbatus Sauda!

Live 2 jam Bersama Zara Zya

Pada 28 September ni juga, Zara akan live selama 2 jam dan dalam tempoh ini, korang akan dapat pelbagai lagi hadiah dan freegift yang Zara akan bagi. Memang sesi ni kiranya sesi yang tak akan di ulang tayang lagilah, lepas ni jangan menangis bucu katil pula ya kalau termiss, Zara dah pesan awal awal ni

So stay tuned semua, jumpa korang semua di sesi live nanti!

Leave a Reply

Introducing the TrimzShot.

You may purchase our signature TrimzShot supplement here with ease. Don’t hesitate to Whatsapp us if you have any problem regarding the product 🙂

 

Contact Us

Phone: 011-1303 1030
Instagram: @zarazyahq.beauty
Facebook: fb.com/zarazyahqofficial

Copyright © 2019 Developed by Axpic Design