11.11 – Biggest Online Sale

11.11 merupakan hari yang paling banyak transaksi jualan berlaku di seluruh dunia. Jika di China, sejam pertama pun dah catat lebih 1 Billion transaksi. Wow, memang sangat banyak

Kalau di Malaysia? Haa, tengok saja iklan Shopee dan Lazada yang banyak tu dan juga SME yang tak ingin ketinggalan untuk ‘ride the wave’ 11.11 punya sale. Zara nak tanya, korang ada terjebak jugak ke? haha

 

Trimzshot pun tak ketinggalan

Hari ni merupakan hari terakhir untuk pendaftaran IF Challenge Special Edition. Hanya RM111 sahaja untuk korang berpeluang menang wang sehingga RM1000 terkumpul. Turun berat dapat duit siapa nak bagi kalau bukan yours truely inchess ni.

So, sesiapa nak tahu details program ni, boleh layari link ini ya

 

Ebook istimewa untuk 11.11

Zara pun tak nak ketinggalan lah nak menyumbang sempena hari ini. Jadi, sebagai tanda penghargaan Zara kepada korang, terimalah ebook 11 Tips Kurus bersama Zara Zya. Haaa keluaran terhad ni okey memang tak dapat kat mana mana dah ni hanya di blog ini sahaja

Untuk download ebook ini, korang hanya klik di pautan ini sahaja okey

Zarazya 11 Tips E-Book Ver3

Dah download, jangan pula lupa untuk baca dan paling penting amalkan. Ramai yang tanya Zara macam mana nak slim kan, haaa ni dah bagi tips dah ni siap buat ebook free lagi bagi kalau korang tak amalkan tak tahulah macam mana Zara nak tolong lagi

Dah baca tu, cubalah kongsikan dapatan tu, sama sama kita kongsi ilmu ok. Semoga jumpa lagi!!

Leave a Reply

Introducing the TrimzShot.

You may purchase our signature TrimzShot supplement here with ease. Don’t hesitate to Whatsapp us if you have any problem regarding the product 🙂

 

Contact Us

Phone: 011-1303 1030
Instagram: @zarazyahq.beauty
Facebook: fb.com/zarazyahqofficial

Copyright © 2019 Developed by Axpic Design