fbpx

Category: Trimzshot

Ebook Ramadan untuk pembaca Zara Zya

Lagi beberapa hari kita akan menyambut Ramadan. Bulan yang paling istimewa kepada seluruh umat Islam di seluruh dunia. Ia bukan sahaja bulan yang diwajibkan berpuasa keseluruhannya, tetapi lebih daripada itu. Nak lagi best kita ada ebook ramadan supaya ia jadi sesuatu yang menyeronokkan Ramadan yang berbeza Disebabkan dengan musim PKP ini, Ramadan kali ini sangat…
Read more

Biodata Zara Zya : Jom Kenali Zara

Biodata Zara Zya iaitu pelakon popular tanah air, Zara Zya atau nama sebenarnya Zainurul Razia binti Mohd Zainuddin merupakan pelakon dan pengacara Malaysia. Menerusi drama Love You Mr Arrogant yang digandingkan bersama pelakon lelaki, Azlee Khairi, nama Zara Zya mula meningkat naik dan dikenali ramai. Dilahirkan pada 22 Oktober 1985 di Lenggong, Perak, Zara merupakan…
Read more

Temui Zara Zya di Celebrands Exclusive

Mega Wedding Festival and Lifestyle adalah festival perkahwinan terbesar di Singapura pada tahun 2020 ini. Lebih 100 booth dan 10 000 pengunjung bakal hadir ke acara ini yang akan diadakan dari 16 hingga 19 Januari 2020 di Singapore EXPO. Berita baik, Zara Zya juga akan turut hadir bersama! Jom warga Singapura datang beramai ramai dan…
Read more

Promosi Year End Sale Trimzshot 2019

Tak lama lagi kita akan menyambut tahun dan dekad baru – 2020 Sekejap saja masa berlalu rasanya kan? Baru semalam rasanya kita buat pelancaran Trimzshot, tak lama lagi kita akan menyambut tahun baru dah. Cepatnya masa berlalu! Dah akhir tahun ni, ramai pula yang tanya Zara, Zara tak buat promo ke, hurmmm, nak buat ke…
Read more

Ebook khas 11 Tips kurus bersama Zara Zya sempena 11.11

11.11 – Biggest Online Sale 11.11 merupakan hari yang paling banyak transaksi jualan berlaku di seluruh dunia. Jika di China, sejam pertama pun dah catat lebih 1 Billion transaksi. Wow, memang sangat banyak Kalau di Malaysia? Haa, tengok saja iklan Shopee dan Lazada yang banyak tu dan juga SME yang tak ingin ketinggalan untuk ‘ride…
Read more

Zara Zya Bertunang : Zara Zya & Hafreez Adam

Zara Zya Bertunang : Jutaan tahniah diucapkan kepada pasangan selebriti terkenal tanah air, Hafreez Adam dan Zara Zya yang selamat mengikat tali pertunangan yang berlangsung secara tertutup di Kuang, Sungai Buloh, pada petang Sabtu. Pasangan tersebut bertunang setelah dua tahun menyulam cinta dan difahamkan pasangan ini akan bertunang selama setahun sebelum melangsungkan pernikahan yang bakal…
Read more

Peluang ke Jepun Bersama Zara Zya

Ramai orang tanya Zara, bila Zara nak buat promotion untuk Trimzshot ni. Sebenarnya dah banyak dah promotion yang Zara dan team jalankan, korang sajalah yang tak aware benda ni. Ok, ni ada lagi promotion yang memang korang tak boleh tinggal wajib kena sertai iaitu korang berpeluang ke Jepun bersama Zara Zya! Menarik kan? Tiket flight…
Read more

Cara nak putihkan gigi secara semula jadi – 4 Cara Berkesan

Terdapat banyak petua dan cara nak putihkan gigi yang telah diamalkan oleh ramai orang. Dalam seharian kita, banyak makanan yang kita makan. Ada di antaranya yang boleh menyebabkan gigi kita kekuningan. Antara masalah gigi yang boleh berlaku adalah seperti pembentukan karies, gigi berlubang, jangkitan bakteria pada gusi dn banyak lagi masalah-masalah lain. Jadi, adalah menjadi…
Read more

Pemakanan seimbang untuk kekal sihat – 6 Tips Mudah

Pemakanan seimbang perlu diamalkan untuk mendapatkan kesihatan yang berpanjangan. Berikut dikongsikan 6 tips pemakanan yang sihat untuk rujukan para pembaca. Semoga bermanfaat. Utamakan yang organik Sejak kebelakangan ini, banyak penyakit yang muncul dan kadang-kadang boleh meragut nyawa. Selain  daripada faktor usia dan genetik, penyakit juga boleh berpunca daripada corak pemakanan kita. Makanan yang diproses mempunyai…
Read more

Cara Cara Untuk Kurus dengan Senaman di Rumah

Dalam seharian bekerja, mungkin tidak sempat untuk bersenam di padang ataupun di tempat rekreasi. Jangan hadkan keinginan anda untuk kekal aktif dan sihat jika berlaku kekangan masa pada siang hari. Boleh juga melakukan senaman pada malam hari walaupun berada di dalam rumah. Senaman-senaman yang dikongsikan ini bukan sahaja membentu dari kesihatan fizikal, malah ianya juga…
Read more