Bagi yang follow Zara, mesti korang tahukan yang Zara aktif meng-kurus-kan korang yang nak slim tapi susah sangat tak jumpa jumpa caranya

Ada juga yang DM Zara tanya boleh tak Zara bantu untuk tunaikan azam 2019 nak kurus ni. Aissehh, lagi 2 bulan nak masuk 2020 kot. Korang ni pun….

So, after discussion with my @Trimzshot team, maka Zara akan launch program IF with Zara Zya (Special Edition)

Program ni special edition sebab kali ni Zara bantu korang, dan korang kena bantu Zara!

Caranya mudah saja, siapa yang berazam nak kurus, boleh sertai program ni yang akan bermula pada 11.11 ini dan kali ini kita akan target TOTAL PENURUNAN SEBANYAK 1111kg

Ya, 1111KG

Mustahil ke?

Sebelum ni kita dah buat #IFwithZaraZya 3 musim dah dan jumlah kesemua penurunan average 80-120kg. Special edition kali ni, Zara perlukan bantuan korang untuk join as a peserta dan sama sama kita turunkan berat badan sebelum menjelang 2020 nanti

Top 3 pemenang kita akan bagi hadiah Cash!!

Deal atau deal?

Pendaftaran kini sudah dibuka, boleh daftar dengan Agent Trimzshot di seluruh Malaysia atau boleh terus hubungi HQ di talian 01113031030.

Promosi 11.11

Sekarang ni kita ada promosi pendaftaran early bird ya, hanya RM111 sahaja anda layak untuk sertai pertandingan ini. Normal price adalah RM118. Daftar sekarang ya dan menangi wang tunai sehingga RM1000

Hadiah : Wang terkumpul RM1000 untuk dimenangi

Pertama : RM500
Kedua : RM300
Ketiga : RM200

Jangan lupa hubungi agent Trimzshot berdekatan atau hubungi 01113031030 sekarang. Untuk soal jawab program ini, anda boleh klik ke pautan ini

Leave a Reply

Introducing the TrimzShot.

You may purchase our signature TrimzShot supplement here with ease. Don’t hesitate to Whatsapp us if you have any problem regarding the product 🙂

 

Contact Us

Phone: 011-1303 1030
Instagram: @zarazyahq.beauty
Facebook: fb.com/zarazyahqofficial

Copyright © 2019 Developed by Axpic Design